Tjenis penis haha

Min dag har varit som den brukar. Vakna-skola-stallet-sova. Lite annorlunda idag, vi slutade somsagt tjugo över 11, tog första bästa bussen till stallet. Var där till runt fyra. Mamma var snäll o hämta mig på stationen för jag hade två tunga väskor :( Mira var guld idag, läs mer på här.
Ikväääll vet jag inte vad som händer, har städad mitt rum o allt, duschat också. Vet inte om jag ska träffa någon eller om jag stannar hemma bara. Det lutar mest åt stanna hemma, hehe. Behöver göra engelska, men det går nog fort antagligen hihi. Ni får ha d bra babes ♥


Nananana

Yä har rast nu, orkade och hann inte blogga förut, inget speciellt o säga. Ville mest säga att vi börjar 20 över 11. Stolt tjej här!! (a) Åker iallafall till stallet sen och sen hemma ska vi ha städdag hemma, kill me...
Ska dra nu puss <3

Låt tips!


låten börjar ungefär vid 00.47 :)
bild från i somras ♥ -hos Frida Jensen

Inlagda bilder, check!

Yä lagt in mina bilder som jag hade på mobilen till datorn. Lånade Ajnas sladd och den funkar men inte min. ÅH FÅR DAMP! Aja nu är dem inlagda iallafall. Pusshej!
Bjuder på några bilder ;)

6 sanningar om mig

Jag hatar min röst, förstår inte varför folk är me mig..
Jag har ridit i snart 8 år.
Jag hatar kaviar..
Jag övernaturlig energi.
Jag har svårt för att bli kär.
Jag är 160

Tjatja

Är hos Ajna nu, ska strax kolla på Paranormal activity 3. Kommer jag dö eller? Ville bara visa att jag lever.
bild ur arkivet

Godmorgon♥

Så trött så jag skulle kunna spy. Sov nästan inget inatt, det gjorde jag runt 6 på kvllen en stund istället. Dumt av mig. Nu ska jag sluta klaga o gå o äta frukost istället. Ida kommer hit runt halv åtta då vi ska åka skridskor sen på morgonen. Mina ligger i garderoben någonstans, kommer nog inte hitta dem, får skippa att åka denna gången. Nu ska jag sluta prata om onördiga saker och börja fixa mig.
Ni vet ni vem jag har fått min efterblivenhet av, Ajna Belko den skyldige.Hoppas du läser detta!

Fixat med bloggen lite

Är den bättre/sämre? -kommentera gärna va ni tycker :)

Riktig cool brud!

Rebecca Edenström
Cool är hon, hon bryr sig inte va andra tycker om henne. Har alltid så bra svar och dissar haha så kul o läsa.
Snygg är hon också, avis på hennes utseende.. Skulle var jäkligt roligt o få träffa henne och se hur hon är i verkligetheten. Har alltid trott att hon har varit 93:a-94:a men tydligen är hon 95:a, sjukt chockad när jag fick reda på det. Iallafall GO GIRL!
Klicka på bilden för att komma till hennes blogg.

Hoppas det var okej att jag låna bilden ♥

<3<3<3<3

HAHAHAAHAHA bjuuder totalt HAHAHHAHA

Don´t let me fall

Stannade hemma idag för jag är jätte röd och svullen under ögat, stannar därför hemma och pluggar här. Ska även baka idag, tror jag. Det kommer bli massa bloggning idag förhoppningsvis & så kommer jag att fixa några tidinställda. Ska ladda över ett videoinlägg som skulle upp här i fredags men hade inte tid för att vänta på det. Aja, nu ska jag plugga och vara duktig tjej. Puss

Godmorgon♥

Börjar 9.20 idag. Ska strax gå o ta på mig för att jag precis ätit frukost i trosor o bh. Det står att det är -2 ute, jag tror inte på det för det ser ut som det är varmare. aja, ska i vilket fall ta min dunjacka♥ Slutar runt tre idag, ska inte till stallet idag men vet inte om jag går hem efter skolan eller om jag hittar på något. Får se helt enkelt. Nu måste jag börja ta på mig. Pusss
Döööö snygg jackaa

Vår vår vår vår

Chacha bloggen, sitter i soffan och kollar på Det okända, spännande. Dock ärdet slut närsom helst. Ska in i duschen efter detta. Var i stallet förut, gå in på min andra blogg för att läsa mer om det. klicka här för att komma dit.

Svar på fråga


svar- Tack :) Köpte den på bikbok i nordstan. Den finns förmodligen i dem flesta. Dock kanske inte längre för det var ett tag sen.


...

Välkommen till världen vi lever i. Här är du hora om du tappar oskulden, ful om du inte ser ut som alla andra, player om du gör slut med din tjej/kille efter ett tag, fjortis om du sminkar dig/ klär dig annorlunda. Du döms som bög efter din klädstil och inte om du är intresserad av killar. Emo om man är deprimerad. Psykfall om man skrattar för mycket. Vill man inte något är man feg. Dricker man eller röker är man problembarn eller pundare. #Fuck what everyone says and live your life how ever you want!


Såhär ser jag ut idag!


Nu blire duschen

oh gud vad är det för fel på samhället...?

Såg denna statuse o var tvungen att kommentera. Den personen som kommentera "fjortis" där nere kommentera innan också, (skrev likadant), kommentaren blev borttagen, så om i undrar varför det blev konstigt. Hans kommentar var nämligen där när jag kommentera. 

Dagens... HAHAHAHAH

Vilket jävla väder asså ..

Chacha!... Kommit hem,duschat,ätit. Ska strax plugga. Yeho love my life.
Ska försöka skriva om något annat än vad jag gör på dagarna, roligare att läsa om annat. Ska försöka fixa ihop några inlägg. Puss sålänge
HAHAHHAHAHA BJUDER XD

Lunchrast

Har rast nu och ska strax ha hemkunskap närsomhelst.pusssss

Gokväll!

Sitter nu i mitt mörka rum med och Ida som ligger i min säng och checkar tv:n. Hon sover här inatt. Kanske rätt självklart. Börjar nio imorgon så blir sovmorgon till halv 8. Sköönt!
Var ju i stallet idag, Ida hängde med så fick lite sällskap. Lite trevligt. Blir stallet imorgo också plus att det är föräldrar möte som vi "barn" ska vara med på. Blir mycket plugg imorgon också = bloggen kommer vara lågt uppdaterad.

Ny fixade naglar

Fixade mina naglar igår. En bild på dom och en bild på vad jag andvände. Det blev fransk manikyr. Puss


Sjukt dålig bild. På bilden, manikyr penna och genomskinligt naglack, allt man behöver!

Gamla bilder på mig! (kanske på någon annan också ^^)

fjåårt
f1 kb

Mongo ♥

Hello my little friends♥
Tog bort min blogg igår kväll för olika skäl, fast kan ju säga att jag ändrad mig ganska snabbt ;) Denna bloggen kommer att handla om mitt vardaglia liv & sen har jag gjort en blogg som kommer handla om mitt "hästliv" där jag skriver om Mirabona, hästen jag sköter om. (www.ponymuppen.blogg.se) Namnet passar in på mig ganska exakt. Har ännu inte skrivit några inlägg och heller ingen design, ska fixa det ikväll till denna bloggen och den andra. Kommer nog bli rätt bra då jag ska göra dem på mammas dator där det finns photoshop som är myyyycke bättre än gimp. Kommer fixa en presentation om mig när designen är uppe. Desamma gäller på den andra bloggen.
RSS 2.0