Länkbyte med Maja Gustavsson

Sjukt fin tjej. Saknad som faaeen är hon också. Jag tycker ni ska kolla in hennes coola blogg! Klicka HÄR eller på bilden för att komma till hennes blogg.


It’s okay to be vulnerable. Things don’t always have to be perfect.

Earth Hour nu. Helt släckt i lägenheten förutom min dator. Men det drar ingen el så det räknas inte. Har inget o göra ikväll & jag är på så mycket myshumör nu asså.. As jobbigt :( Aja detta var en update som visa att jag lever.

I don't care what you think about me, i dont think about you at all.


Earth hour

Ska du släcka? Jag ska släcka så mycke jag kan iallafall för jag ska vara på en fotbollsturnering vid den tiden.


Är hos Ida nu

Har kul med hennes cam. Tänkte bjussa på några söta bilder också :*



Gina tricot

..

Intresserad? Kommentera då detta inlägget!

Ibland gillar jag min webcam ♥

Jag gillar ljuset på dessa bilderna. Dock är det bara på morgonen och när det är soligt det funkar och jag sitter på rätt ställe haha. solen måste lysa in i mitt rum på datorn. Ja, avanserat jaoooo :P
Denna bilden tog runt 10.00.
Och denna nedanför togs runt 3. Samma inställningar och allt.
cepeee

Alla är fina på sitt sätt, för gud gör inga misstag.

Godmorgon! Vaknade ganska nyss och jag ligger kvar i sängen och gottar mig. Idag vet jag inte vad som händer faktiskt. Men på kvällen ska jag på någon fotbollsturnering tror jag.
OMGAAD SÅ JÄVLA FUKKING SNYGG

You said "I love you" I said it too. And the only difference is that I didn't lie to you

Min uppdatering idag/igår blev ju ganska nice endå ;) Bara för det tänkte jag bjuda på några bilder från min webcam. Gamla och nya, check it out!!!
















Hemskt. Läs & tänk efter

Klicka in här och läs något läsvärt! Riktigt hemskt men det får en och tänka efter. Jag förstår inte hur man kan göra något sånt. Det handlar om hur hästar transporteras innan slakt och hur dom sköts. En liten video är det också med väldigt starka bilder och scener med. Välj själv om ni vill kolla videon men texten tycker jag ni ska läsa!!! Ta 6-7 minuer av era liv.
En liten bit av texten. "Flera hästar dör i transporterna, ögonglobar som hänger, söndermosade huvuden, avsparkade ben, nertrampade m.m. Det värsta är ju att dom inte dör på en gång. Flera gånger överlever hästarna med dessa skadorna hela resan, hur illa dom än är. "


Grym kväll!

Som inte blev som planerat haha. Började med att jag drog till Ida och därefter kom Ajna också. Lite senare kom Jonas och lite senare efter det kom Mattias och Robin.

I början satt vi och grilla typ, eller aa grilla korv som Ida brände. Ego som jag är tog jag den minst brända till mig själv och sedan dom brända till dom andra. Satt där ute och snacka till det blev mörkt och då gick vi in. Gick upp till Idas rum och satte oss där snackade och så. Lite segt var det allt för jag jag hade inte så mycket o göra fast jag löste det med att spela på Robins telefon. Ajna stack runt 11 sisådär. Efter Ajna stack fick jag och Jonas sån energi så vi gjorde allt möjligt och skrattade åt allt. Robin blev såklart offret för våran energi. Kommer inte ihåg allting som vi gjorde men kommer iallafall ihåg att Robin låg ner i Idas bäddsoffa och Jonas stog över han och skulle släppa ostbollar i hansmun, men så tappa han skålen så hälften åkte ur i hela bäddsoffan. Tillslut kom allting på hela golvet. Kaos var det. Synd om Ida som ska städa upp detdär. Jonas körde hem mig runt tolv, skönt o inte behöva gå. Juste när jag såg en fallande stjärna också!! + en fladdermus.

Idag skulle jag egentligen vara först med Alexander och sen träffa Axel, fast blev det så? Nej! Axel skulle egentligen komma till Lerum men han kunde inte.. Får bli en annan dag.
Har några få bilder, Ajna,Jonas & Robin har bilder. Ajnas bilder ska jag få, vet dock inte om jag kommer få från Robin och Jonas. Jag laddar upp dom andra bilderna när jag har fått dom.


Det började såhär
Sen blev det mys :*

Sen blev det BÖGHÖÖG

Hos Ida

Är hos Ida med några just nu, bloggar när jag kommer hem. Puss

[email protected] ADDA ♥♥♥

HEEEEELG!

Ska inte träffa Alexander idag, lite synd eftersom jag sknar han grovt..Men får träffa han någon annan gång helt enkelt. Sen ska vi kanske grilla hos Ida eller någon annanstans. Men helg betyder tyvärr dålig uppdatering men ska försöka blogga så mycket jag kan.

Dont judge me by my past. i dont live there anymore´.

Helg nu då! Känns skönt. Inte så mycket planerat men händer endå en hel del. Idag ska jag träffa saknade Alexander som har flyttat till Ulricehamn. Han kommer nämligen till Göteborg idag, det var 3-4 månader sen vi träffades om jag inte minns helt fel. Det var jätte längesen iallafall. Efter det så ska jag träffa Axel, han kommer till Lerum. Planerna kan ändras men får inte hoppas på det iallafall.

Snygga kläder

Kläderna hittar ni HÄR

Godmorgon♥

Idag är en bra dag! Träffa gott folk & fredag! Ciao bitches :*

Maaaat

Tagga att göra lite mat nudå och sen plugga engelska glosor till imorgon!

Love

GE MIG PENGAR, SNÄLLA :(

Lawl

Mira 29 Mars

Yo! Hemma nu. Har ätit innan bara. Var i istallet, red ut i det fina vädret och jag var ute ca 1,5 timme. Hon var lite övertaggad på att galoppera asså! Fick till några bra kickar höhö. Hon är snäll och låter mig sitta kvar :)

Någon som har nåt tips på bra schampo+ balsam?!

Vi har något balsam och schampo som inte är bra för mitt hår, det blir fettigt och äckligt efter en dag. När jag tvättar det med schampo. Lite jobbigt att behöva tvätta det så ofta med schampo då det sliter en hel del. Kom gärna med tips på olika schampon och balsam. Skriv gärna vad dom heter, pris och var man kan hitta dom. TACK :D

Pengarproblem..

Vad ska jag göra med mina pengar igentligen..? Hjälp mig nu, om ni har något annat förslag så kommentera det :)
Kan inte göra vad som helst eftersom det är ungefär 100 kronor bara, haha.

-Spara

-Köpa pizza

-Sola

-Köpa navelpiercing

-Supaa
cooltjej_97

Be amazing. Be good. Be pretty. Be strong. Be smart. Be cool. But the most important thing, be yourself

10 sanningar om mig!

1.Jag klarar mig inte utan godis, äter något godis varje dag.
2.Man kan säga att jag har en egen häst hihi.
3.Jag har svårt o säga saker som har hänt, man måste fråga mig, nästan tvinga mig och säga det.
4.Jag pratar inte med min pappa..
5.Jag är 160,3 för att vara exakt.
6.När det gäller killar så tänker jag för mycket på vad andra tycker om honom.
7.Jag kan bli sur lätt, t.ex om vårat bröd är slut(det som är gott) så blir jag sketa sur och så är jag sur hela dagen..
8.Jag gillar inte att gråta, känner mig svag och töntig.
9.Klarar inte av personer som går runt och snackar om vissa personer och sen dagen efter är deras bästa vän.
1.Jag klarar mig inte utan godis, äter något godis varje dag.
2.Man kan säga att jag har en egen häst hihi.
3.Jag har svårt o säga saker som har hänt, man måste fråga mig, nästan tvinga mig och säga det.
4.Jag pratar inte med min pappa..
5.Jag är 160,3 för att vara exakt.
6.När det gäller killar så tänker jag för mycket på vad andra tycker om honom.
7.Jag kan bli sur lätt, t.ex om vårat bröd är slut(det som är gott) så blir jag sketa sur och så är jag sur hela dagen..
8.Jag gillar inte att gråta, känner mig svag och töntig.
9.Klarar inte av personer som går runt och snackar om vissa personer och sen dagen efter är deras bästa vän.
10. Jag är så jääävla(ursäkta ordvalet..) rädd för spindlar. Så fort jag ser en spindel känner jag att jag bara vill gråta.

En bit från från min berättelse ♥

"Jag dog inombords varje gång jag hörde hans röst. Mitt hjärta dunkade allt snabbare och snabbare"


fucktard..

Godmorgon♥

Dagens lilla "outfit".
Igga mitt fula face..

Godnatt babes ♥

Går och lägger mig nu efter allt pluggande, puh jag överlevde, wow!
Imorgon kommer jag hem i mellan skolan och stallet för att byta om och äta. Rider ut om det inte blåser FÖR mycket. Lite blåst tar vi oss igenom ♥
Someone loses someone they love everyday..
Så sant, det citatet. När man tänker efter så är det rätt hemskt. De flesta är rätt egoistiska när man tänker efter.
Pussgodnatt! Hoppas jag kommer upp imorgon bara, är grym på att stänga av alaramen i sömnen. Eller att lura mig själv att jag ska gå upp så jag stänger av alarmet MEDVETET. Och sen somnar jag om.. Bad..

Plugg plugg plugg

Har inte kunnat blogga för när jag kom hem skulle jag städa badrummet och mitt rum. Sedan var det bara att sätta sig och plugga. Imorgon har jag so/no prov och svenska inlämning. Fredag har jag engelska prov med en hel del glosor, och hemkunskaps inlämning om tvätt ska vara klar med. + att IUP:n ska vara klar på fredag. I svenskan ska vi skriva en kärleksberättelse, minst 3 sidor ska den vara och max 10.
Låter säkert inte så mycket allt det, fast det blir en hel del om man går i skolan från 8 på morgonen till 3 på eftermiddagen, och sedan till stallet för att rida och fixa. Sen åka buss hem och gå 10-15 min, när jag kommer hem brukar jag äta direkt nästan och sen duscha. Sen ska man säkert blogga lite och kolla facebook, ja kolla datorn helt enkelt. Då är klockan rätt mycket redan och sen massa plugga på det. Folk säger ju att innan påsklovet är det mycket för ungdomarna. Nu håller jag verkligen med. Som tur det är det lov om 1-2 veckor, dessutom är våran nästa vecka as chill! Måndag-tisdag har vi prao. Tisdagar går vi från 08.10 - 15.30 så skönt att den försvinner. Onsdag & torsdag har vi vanliga skoldagar, goa dagar är dem. Och sist men inte minst FREDAG!! Som då är långfredag, den är vi lediga på och då är det looooooooooooov! Så två skoldagar nästa vecka det klarar jag. Hoppas det blir lugnare i skolan efter lovet. Puh aldrig pluggat så här mycket och detta är säkertlite för dem flesta men jag jobbar på det..
Ouff vad detta blev långt nu känner jag.. Lägger in ett inlägg jag går och lägger mig. Puss

Sminkad

OSMINKAD

Idag!

Idag går jag på långpromenad med Mira.

Dagens outfit!

Min cam suger..

Godnatt♥

<3

Ska börja cykla!

Så ofta som jag kan. Beach 2012 ska försöka iallafall. Ska försöka cykla en gång per dag helst. Kan ju cykla till stallet osv. Och även gå långa promenader med Mira. 
Love ♥

Hissar!

- Till vädret, LOVE

- Påsklov om 2 veckor drygt.
-Justin biebers nya låt Boyfriend ♥

-Mina vänner 


I will always love you ♥

Hemma nu, ska strax duscha håret eftersom det är äckligt och fettigt. Behövde inte säga det egentligen för det är inget o veta hehe. Efter det ska jag kolla tv och kolla datorn lite och sedan sova. Annars kommer jag nog inte upp imorgon..
TBK ♥




Smile more than you cry, give more than you take and love more than you hate

Me today

Blött hår & osminkad

Godmorgon♥

Ny duschad och ska strax dra till skolan. Börjar egentligen tjugo över 9, men jag och Ida ska träffas tidigare och snacka.

Måla lite ba

Yä fixa mina tjocktröjor lite ba

Dom har legat lite överallt i garderoben hehe.

städar mitt rum, kan inte sova + huvudvärk...

mms_img37397 (MMS)

städar mitt rum, kan inte sova + huvudvärk ...

Trött..

För trött för att göra nåt. Skulle helst vilja sova men jag ska kolla på Jersey shore klockan tio. Får inte missa!!
Fast jag blev piggare nu när jag börja blogga haha. SKa städa rummet och hänga lite tvätt ba innan ;)
Och för er som undrar så behöver jag verkligen en ny profilbild till facebook.. Och om det skulle vara just ute nu skulle jag dra ut och cykla men mörkret stoppa mig tyvärr :(

Det sötaste leendet har dom djupaste hemligheterna, de finaste ögonen har gråtit de flesta tårarna & det snällaste hjärtat har känt den största smärtan!

Det sötaste leendet har dom djupaste hemligheterna, de finaste ögonen har gråtit de flesta tårarna & det snällaste hjärtat har känt den största smärtan!

lägger en vanlig tjej ut en halvnaken bild är hon hora , lägger en kändisbrud ut en halvnaken bild finns det inget hetare.

Ge alla människor MVG från början så är det upp till dom om du sänker betyget på dom…


saant

2 cool 4 school

heeeeeeeeeeeeeeeelg

Kom precis hem och nu kollar jag tv. Jag ska strax fixa lite mat. Hehe har ätit lite glass ockå.

Me ;*

FREDAAAG!! : D

Precis tagit en dusch och nu blir det att fixa sig. Puss

Behöver massage...

Kom och ge mig massage någon. Känns som jag har nån knut i ryggen eller nånting, helt stel och det tar emot när jag vrider på mig. BUHU!!

Iallafall sitter i köket nu och kokar ägg. Blev sugen på äggmacka. Yä sen måste jag gå och lägga mig i guess.
Imorse försov jag mig som sagt sen efter det blev det stallet och sen hem. Jag somnade och sen väcktes jag av att Ajna ringde och sa att jag skulle till gården så det var bara upp och fixa sig, ingen tid till datorn här inte..
Imorgon är det fredag och vi slutar halv 3. Ida ska sova hos mig och vi ska till gården på kvällen.

Jag försov mig imorse som jag har gjort va...

Jag försov mig imorse som jag har gjort varje dag denna veckan. Som tur är det fredag imorgon. Vi slutade tio i 12 idag för vi har pedagogiskeftermiddag. Åker till stallet direkt nu och ska rida i max en halvtimma. Och ha en bom framme, yeah buddy! Bloggar mer när jag kommer hem sen. Puss

When we're riding a horse, we leave our fear, troubles, and sadness behind on the ground

Waa ridpasset förut. Bästa på länge!! Om man räknar bort dom gångerna jag tränar för Monica. Hon lyssnade och allt. Hon fattade galopp direkt utan att bråka. Hade en bom framme med och två sockerbitar på sidorna. Jag skrittade och travade över bommen när den låg ner på marken sedan la jag en sockebit ner och la bommen på ena sockerbiten, så den blev sne. Travade och galoppera över den. Hon vill hellre galoppera över den än trava. Hon skulle egentligen skrittas för hand idag men eftersom jag körde lugnt och kort igår så blev det ridniing idag för jag blev så taggad. Jag träffade Monica i stallet när jag kom och jag berättade att det inte gick så bra och så när jag red själv och allt detdär. Vi snacka en stund och jag fick verkligen ridsug när vi pratade. Och det gick jätte bra. Helt klart värt. Ska rida imorgnn med, en kortis med bom.

.....

mms_img23024 (MMS)

.....

Tagga svenska prov!

Ida ringde och väckte mig, behövdes verkligen. Haha. Jag vaknar inte av mina alarm längre asså, jag stängar av dom i sömnen.  Men hinner inte blogga mer nu, måste skynda mig. Puss

Every day may not be good but there´s something good in every day

Precis plugga lite svenska till provet imorgon, jag känner att jag kan nu. Imorgon kommer jag nog inte att komma ihåg allting som det brukarvara men ska göra mitt bästa. Nu ska jag göra lite engelska, man ska skriva om en president typ. Ska börja med den för jag ska se på tv klockan 9. Har dock glömt vad det hette nu men tiden vet jag iallafall.
Bloggen har varit uppdaterad hela dagen, helt super!

rider på min skönhet <3

mms_img64034 (MMS)

rider på min skönhet <3

Life is short. Smile while you still have teeth

Under the same sky, dreaming the same dream.

-Till att Episod 5 av Jersey Shore har börjat och jag såg första avsnittet.

-Träningar med Mira, går super verkligen.

-Alla citat(på weheartit t.ex) är så sanna och stämmer in så jäävla bra.

-Till människor som är trevliga och glada! O inte dryga o snear :s

-Våran engelskalärare

-Att det är kallt, vill ha sommar :(

-Folk som har märkseskläder och ser ner på folk som inte har det.

-Dom som håller på med massa personer en efter en.

-En viss person som bara är sjukt irreterande.

- 98: or som tror sig och springer runt och skriker typ..

Försov mig imorse..

Vaknade typ 5 minuter innan vi började så jag var tvungen att skynda mig en aning, fast tog cykeln smidig som jag är ;) vi skulle bada så behövde inte sminka mig och allt sånt som tur det. Men ska ha svenska nu. Puss

Amagad kär i låten ♥

Lyssnat på den för ett tagsen då tyckte jag den inte var nåt speciellt liksom men nu waa, blir så jäkla glad av den. Sjukt hur en låt kan göra än glad! :D

Everything has beauty, but not everyone can see.

dag 4: mina bästa vänner & dag 6: min familj

Mina bästa vänner.
Har ingen riktigt bästa vän om man säger så, men har riktigt bra vänner som jag mår super med.

haha störda ♥
Ida,ajna och Frida
Amanda

Min familj.

Jag har egentligen två familjer eller hur man ska säga. Jag har skilda föräldrar. Ena familjen(mamma) som beståv av Mamma(Linda) hennes pojkvän(Robban) & min bror(Adam). Man kan ju säga att Thea(Adams dotter) tillhö familjne också.
Jag bor inte hos min pappa och pratar inte me han heller tyvärr. I hans "familj" består av pappa(Mats), Petra(pappas fru) Jesper och Linus ( Petras barn) och en liten bebis som är min halvbror. Vet inte vad han heter eftersom jag inte har pratat med pappa på jätte länge. Orkar inteprata om det mer.
Så har inga bilder på mina familjer på denna datorn, det får komma upp någon annan dag.

Peace ¶

Fanskap det kliar sönder i mitt öga.. Synd om mig, det hjälper inte om jag kliar då gör det typ ont. Väldigt synd om mig faktiskt. Hoppas det går över när jag sover hehe.
Har precis gjort några tidinställda som kommer upp imorgon, eftersom jag slutar 15.30 och därefter ska jag direkt till stallet och rida, egentligen ska hon stå men hon får stå på onsdag istället så kanske jag kan hitta på något efter stallet på onsdag istället. Efter det måste jag plugga också, jag har svenska prov på onsdag. Suck! Och några engelska glosor. Nu ska jag strax lägga ifrån mig datorn, iallafall försöka för jag fastnade nämligen på Weheartit.. Tänker hela tiden : OKej jag kollar denna sidan bara.. Vad händer? Jo jag kollar minst 3 stycken till. Bara jag som får svårt o gå upp imorgon. Detta blir sista inlägget för idag iallafall. Puss


Vilken bikini?

Hemma från gården nu. Är social med lite folk just nu och ska strax tvätta bort mitt smink. Imorgon ska vi bada och jag hade behövt köpa en ny bikini.. Aja har två helt okej men måste köpa till sommaren iaf!!! NI får hjälpa mig vilken jag ska ha imorgon oki?

Var e den vart är den?

Yä håller på o ladda ner musik som jag sen ska lägga in på mobilen, fett gött med snajig musik. Ska nog till gården senare ikväll och även sola ska jag hinna med. Ska bada imorgon med klassen, dom som inte har gjort något test ska göra det och dom som  har gjort det får bada utan gränser ;) Jag har gjort testen hur gött som helst, ska sitta i bubbelpoolen heela tiden. Värt!
Vi slutade 3 idag, gick hem efter skolan för hade inget bättre för mig. 

Fördriver tiden innan stallet, kanske du får reda på nått du inte visste om mig

SENASTE:

Dryck: Jucie(stav
Telefonsamtalet: Robban
SMS: Ida
Sång du lyssnade på: Live my life 
Gången du grät: ett tags sen 

HAR DU NÅGONSIN:
Dejtat någon två gånger: nej  
Har någon varit otrogen mot dig: tror ja inte
Varit kär?: Ja 
Förlorat någon speciell person: nja
Varit deprimerad: ja
Varit så trött att du somnat sittandes: jaa yess

DINA TRE FAVORITFÄRGER:
färg 1: rosa
färg 2: vitt
färg 3: svart 

I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: Ja  
Fått ditt hjärta krossat: nja
Skrattat så att du har börjat gråta: hahah många gånger
Träffat någon som förändrat ditt liv: nej 
Insett vilka som är dina äkta vänner: jao
Fått reda på att någon har pratat om dig: aa 
Kysst en kompis: aa

BLANDAT:
Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: hahah......
Hur många barn vill du ha: 2 tror ja 
Har du några husdjur: nopee
Vill du ändra ditt namn: ne 
Vad gjorde du under din förra födelsedag: Tjejmiddag
Vilken tid vaknade du idag: 10 tiden
Vad gjorde du igår runt midnatt: Kolla film eller datorn
Någonting som du längtar till: Italien Sommar 2012
Senaste gången du träffade din pappa: Mer än 1 årsen
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: inget ja kommer på nu 
Vad lyssnar du på just nu: musik, Labyrint
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: haha ja faktiskt
Vad gör dig irriterad just nu: Att det är skola imorgon eller nåt

Vad är ditt namn: Fannie 
Singel/upptagen: singel
Stjärntecken: Lejoon (H)
Kille eller tjej: tjej
Grundskola: ..
Gymnasie: ..
Högskola: ..
Hårfärg: Blond
Långt eller kort: mellan/långt beror på..
Längd: 1.60
Vad gillar du gällande dig själv: längd hehe ansiktee typ 
Piercings: navel piercing
Tatueringar: nej 
Höger eller vänster: höger 

DIN FÖRSTA:
Operation: nån operation i munnen :S
Piercing: 1 år och 3 månader sen, naveln
Tatuering: har ingen
Bästa vän: Har många riktigt bra vänner bara <3
Sporten du spelade: Vet inte
Husdjur: Marsvin
Vaccination du minns: ??
Konsert: Takida 
Förälskelse: venne

Alkohol du drack: vet inte,

JUST NU:
Äter du: Inget
Dricker du: inget
Är du på väg att: skriva klart denna 
Lyssnar du på: Mac Miller - Donald Trump
Väntar du på: att ja och mamma ska åka till stallet.

DIN FRAMTID:
Vill du ha barn: Ja 
Vill du gifta dig: ja
Karriär i åtanke: ?

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon: båda
Kramar eller pussar: beror på
Kortare eller längre: längre
Romantisk eller spontan: romanstik
Snygg mage eller snygga armar: vet intee
Tatueringar eller piercingar: tatuering!
Känslig eller inte: vet inte eriktigt
Ragg eller förhållande: förhållande
Bråkstake eller tveksam: båda :) 

HAR DU NÅGONSIN:
Kysst en främling: ja
Tappat glasögon eller linser: nej 
Haft sex på första dejten: nej
Krossat någons hjärta: tror inte det :O
Har du blivit arresterad:........hahah
Dissat någon: aa
Gillat din killkompis (mer än som vän): ja..

TROR DU PÅ:
Dig själv: aah
Mirakel: ?
Kärlek vid första ögonkastet: vill tro på det..

Himlen: ?
Tomten: nej tyvärr :(
Att kyssas på första dejten: ?
Änglar: ?

SVARA ÄRLIGT:
Haft mer än en pojkvän på samma gång: nej
Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: Beror på vilken sorts person man är.
Vad kan du verkligen inte leva utan: vänner,familj,mobil,dator,musik Mira, kärlek <3 
Vad vet inte så många om dig?: Vet inte, att jag hatar folk som går runt i märkeskläder och tror sig och så ser dom ner på dom som inte har märkesklädertyp som om dom är fattiga och inte värda nånting.. Sånna kan hänga sig själva..OKOK? :)

Dag 3- Något jag vill ha

-Pengar

-Pojkvän

-Sommar



Åker till stallet nu!

För det var du som fick min fallskärm vecklas ut

Jag känner att detta kommer bli en bra dag asså.
-
Först nu ska jag städa mitt rum och lägga in rena kläder i garderoben senare ska jag till stallet för träning. Hoppas det går lika bra som det gjorde förra veckan. Sen hem och duscha så ska jag träffa en sen. Kommer nog inte bli så bra uppdatering idag, men räkna med att dag 3 kommer upp och inlägg innan jag åker till stallet.

Dag 2

Tar videoinlägget imrgon eller nånting. Istället tar jag dag 2 idag.
dag 2 : min första kyss
Min första kyss var på ett gothia disco haha. Inget mer att säga om det. Pusshej


American Pie time!

Med Ajna & Ida. Kollar på American pie nu som det står i rubriken. Dålig uppdatering men vi var hos Ida igår så kom det nåra hit så kolla vi film typ. Dom stack typ runt 1 och efter det gick vi o la oss så orkade inte blogga.
söt bild ;*

Lär känna mig bättre!

dag 1 : videoinlägg

dag 2 : min första kyss

dag 3: någonting jag vill ha

dag 4: mina bästa vänner

dag 5: min första riktiga kärlek

dag 6: min familj

dag 7:min tro

dag 8 :mina syskon

dag 9: min handväska

dag 10: min dag

dag 11 : vad är kärlek?

dag 12 : mina drömmar

dag 13:minnen

dag 14: videoinlägg

dag 15: vad ni inte vet om mig

dag 16: dåliga vanor'

dag 17: favoritplats

dag 18 : detta får mig gråta

dag 19:videoinlägg

dag 20: mina djur

dag 21: detta gör mig glad

dag 22: detta har jag ätit idag

dag 23: mina planer för nästa månad'

dag 24:innan jag dör

dag 25: livet ?

dag 26: detta saknar jag

dag 27:mina rädslor

dag 28: mobilen

dag 29: mitt hår

dag 30 : videoinlägg

Svar på fråga!

Sv: Jag andvänder puder,mascara, concealer, kajal. Ibland läppglans också. Pudret är från Maxfactor,mascaran är från Maybelline, kajalen är från maybelline & concealern är från H&M. Jag lägger inte mycke pengar på smink, och det sminket är jättebra. Orkar inte lägga flera hundra kronor för att köpa ett puder. Innan på "fjortistiden" köpte jag smink varje gång jag fick min månadspeng. Köpter aldrig smink längre, mamma köper ett puder dåodå då hon behöver så får jag med för då är mitt sluta också. Detta pudret jag har nu har jag haft sen Oktober-november förra året om inte tidigare än det. Något mer ni undrar, kommentera då! Jag bits inte :)

Åh jagr är så suur, vet inte på vad jag är...

Åh jagr är så suur, vet inte på vad jag är inte bara på humör... Det beror nog på vädret, hoppas det blir bättre väder imorgon!

Kör på mittbena idag!

Ska iväg till skolan tidigare för att jag ska äta frukost där med Ida.

Jag ♥ min säng

Sitter i sängen och har satt på Twilight ♥ Satte igång en tvätt(ÅH vuxenpoäng till mig) precis typ och ja måste vänta tills den är klar och så ska jag hänga nåra kläder för alla mina kläder är i tvätten.
Har varit på gården hela kvällen så därför jag inte har bloggat nånting.
Har inget roligt o skriva så uppdaterar imorgon puss♥

Everything you do is super fuckin' cute ♥

Brb ÄTA ♥♥♥♥ NOMNOMNOM
Skriver mer snart :D

saant

Drar mot skolan, seeyaaa

Dageen

Haha medan alla nior har nationella prov i No så har våran klass typ 3 lektioner idag och slutar tidigt. Glad att jag inte går i nian. Iallafall just nu. Börjar nio och slutar två. Måste börja sminka mig snart. Efter skolan åker jag till stallet. Så kommer hem senare, så bloggningen kommer också senare. Kommer nog att mobilblogga också.
Puss!
Tbk bild

GODMORGON :D

Tjatja!

Hemma från gården och har precis ätit också. Haha fetto.
Ska iallafall räkna lite matte strax. Och sen gå och lägga mig tror jag. Trött och ont i huvet.
En tjej ska också fixa design åt mig, jätte snällt! Vet inte när den är klar men hoppas så fort som möjligt ;)

såhär är jag idag :D

mms_img45494 (MMS)

såhär är jag idag :D

Du finns ej om jag ej minns dig

såhär ser ja ut idag.

mms_img31759 (MMS)

såhär ser ja ut idag.

Härligt väder idag också!

Tjho! Får passa på o vara ute när det är såhär. Man vet aldrig när det kan börja snöa igen. Jag slutar halv 4 idag. Då drar jag hem och hämtar en cykel och leder ner den till en cykelaffär i lerum så dem ska laga den och sånt där. Yä vår väder!!! Fårse om jag gårhem efter det eller om jag träffar nån. Nu ska jag kila till skolan, bild på va jag har på mig kommer upp senare!

Soft dag!

Började dagen med att åka till tandläkaren och fick stressa, men den historien har jag redan tagit upp så behöver inte ta den igen. Efter jag hade ätit frukost så fixade jag mig och drog och träffa Ajna. Vilket väder asså! Vi drog in till stan, en stund efter kom Ida in också. Vi käka på donken som dom kvinnor vi är ;) Sen åkte vi runt lite i gbg. Luff jao. Tror att vi tog 18.17 tåget, inte säker haha. Kom hem och käka och satt vid datorn lite. Nu skajag gå o lägga mig för jag tänkte gå upp imorgon bitti och ut o springa innan skolan. Så måste gå upp en aning tidigare. Hoppas det är fint väder.
naaw va tvungen o ta mem mig den hem (a

Naw det var det sötaste!

Ge mig!!


Bitch, please!

YÄ tidsfördriv

Nämn en häst du:

Stegrat med: Mira

Bockat med: Mira

Ramlat av: Rackarn

Galopperat barbacka över en sommaräng med: ingen faktiskt..

Galopperat barbacka över ett snöklätt fält med: Mira

Ridit i hagen: Rackarn
Haft på ridläger: glöömt

Longerat: Mira

Ridit ut ensam på: Mira

Duschat: Mira

Badat med: Nån häst från ett ridläger

Blivit biten av: Mira
Skenat med: Mira
Ramlat av från på ett hinder: Rackarn

Hoppat högst med (ponny): rackarn

Tävlat i hoppning: Längesen kmr inte ihåg hehe

Tävlat dressyr med: aldrig tävlat..

Bäst: Mira ♥

Största hästen du ridit: Onalina

Drar ut och träffas Ajna!

Ida kanske skulle joina, eller nåt vet inte. Kommer upp ett tidinställt runt 1.

Go frulle

Som består av. Äggmacka, juice,yogurt och kexchoklad! ♥




Äntligen över

Usch var riktigt rädd förut när jag skulle till tandläkaren. Mest orolig för den bedövningsprutan jag skulle ta. Dem skulle laga ett hål ;$ Det gjorde inte så ont som tur det. Har fått ett antal sånna sprutor när jag har dragit ut tänder och då har dem gjort ont så jag har rädslan därifrån. Vill aldrig göra om det, ska fan ta hand om mina tänder, ska borsta tänderna 3 gånger per dag.. Nu har bedövningen nästan försvnunnit helt så ska gå och fixa frukost. Bloggar mera sen.
Bilderna är från igår.

Jag skulle tydligen vara i Alingsås tjugo ...

mms_img30285 (MMS)

Jag skulle tydligen vara i Alingsås tjugo över nio tydligen så jag är påväg till tåget nu. Härligt väder är det iallafall! Dagens outfit jeans från Missay och tröjan har jag fått. Puss

Min rena fina polle ♥

Träning 11 Mars
Gick kanon! Orkar tyvärr inte berätta va vi gjorde denna gången, lovar att skriva det nästa gång jag tränar(nästa söndag). I galoppen var hon gryyymt duktig. Först när jag skulle fatta galoppen så blev det bara springigt. Sen sa Monica att jag skulle börja om, så hon blev lugn och tänka på att göra en tydlig fattning. Och så tänkte jag på det(brukar tänka så men det har inte funkat, men nu när hon sa att jag skulle göra det så tänkte jag on real!), så fatta hon galopp direkt utan problem. Och hon var inte stressad heller, hon var jätte lugn. Monica tyckte att detta ridpass va suuper!! Tycker jag ocksåå
Lerig överallt, bushäst!

Tjenis penis <3

Asså jätte ledsen för dålig update. Jag har lixom haft ett liv utanför bloggen. Men har saknat att blogga lite endå...

Nu sitter jag o äter iallafall, ska strax sätta på en film! Har studiedag imorgon men självklart ska jag till tandläkarn 9.15 bara för det. Får gå hem o sova efter det om det behövs. Bloggar efter filmen och så, Yä! Ska även skriva ett åsiktsinlägg sen. Kankse blir klar idag, annars kommer det imorgon maybe.

Nu blire Ponnyakuten (Y)


retard pic <3<3<3<3<3

Open your mind before your mouth.

Idag sover Ajna och Ida här. Vet inte hur uppdateringen kommer att vara, fast något inlägg kommer allt att komme upp! Vi ska nog ba vara hemma o chilla i think. Deom ska ha me sina datorer också haha..

Dagens outfit!

Jeans- Bik Bok
Tröja- Vila

I love people I can be wierd wtih!

Morron världen!
Gick upp precis, har kollat lite weheartit bilder. Nu ska jag ta fram lite kläder jag ska ha idag och sedan äta. Bloggar mer sen. Puss
ser aning borta ut dock..

Face todayy

Frulle nuuu :P

Ska sminka mig efter det. Jag börjar tjugo över åtta. Bloggar mer sen, dvs dagens outfit.
Utsläppt -vs- uppsatt? Det är frågan!!
HAHHAHAHA okej, den ser redigt cepe ut HAHAH

Morniing

Bra bloggare jag är..
Inte hunnit helt enkelt. Gör ytttligare ett försök nu dåå ;)
-
Ska sminka mig & lite så, börjar nio idag. Efter skolan blir det stallet & sen allum för att köpa skor. När jag kommer hem efter det ska jag nog ut o springa.Iallafall ut o gå.Med musik i öronen (a) Måste komma i lite form endå.

ÅÅÅH SÅ SUUUUR

MIN HELG ÄR FÖRSTÖRD, DEN VAR HELT FÖRSTÖRD INNAN MEN NU ÄR DET ÄNNU VÄRRE. HADE INGET PLANERAT SÅ MEN MAMMA SA ATT VI TYP SKULLE SPELA NÅGOT SPEL IKVÄLL OCH UMGÅS OCH DÅ STANNADE JAG HEMMA MEN SÅ GÅR JAG UT NU OCH FRÅGAR NÄR VI SKA SPELA SÅ SOVER HON TYP O SÄGER ATT HON INTE ORKAR/VILL. JAG KUNDE JU TRÄFFA NÅGON. VISST MAN KAN VARA HEMMA NÅGON HELG UTAN ATT GÖRA NÅNTING MEN JAG HAR HAFT FÖR MÅNGA SÅNNA HÄR HELGER. ÅH VILL BARA ATT DEN SKA VARA SLUT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OCH MITT DRAW SOMETHING LAGGAR STUP I KVARTEN, BLIR JAG GLADARE AV DET? NEEEEEJ!!!! SKA GÅ UT I KÖKET O TA SÅ MYCKE GREJER ME SOCKER I OCH LÄGGA MIG I MIN SÄNG ME DATORN,SOCKRET,TV':N OCH MOBILEN!!!!!

VA SOCIAL PÅ SKYPE ELLER TELE.
fannie.lundin@skype
riiing <3<3


Fannie tycker till!

Jag stör mig på alla tjejer som tjejer att alla killar är svin,player, bara ute efter sex, det finns en hel del vi tjejer säger om killar. Jag förstår inte hur dem orkar höra på allting alla säger. Vi tjejer kan ju vara minst lika mycket svin och player, och bara vara ute efter sex. Det ärinte bara killar som är allt detdär. I detta fallet är oftast tjejer värre än killar. Orkar inte ta mer om det, ni förstår nog vad jag menar om just det. Man ser minst 1 gång per dag att en tjej klagar på att någon kille är player,svin,idiot. Självklart finns det killar o tjejer som inte är sånnhär men största delen av vårat samhälle består av sånt snack.
Som detta citatet.
"killar som kan räkna vet att sex inte kommer först"
Om det skulle stå "tjejer som kan räkna vet att sex inte kommer först" så skulle tjejerna få spel, är rätt säker på det..
Sånna är bara onödiga,hur många tjejer finns det inte som bara vill ha sex och sen dumpa?! Precis lika många som killar antagligen, så varför bara skylla på killarna?! Såfort någon kille säger emot tjejerna blir det värsta kallaballik nästan. Jag förstår faktiskt inte. Ibland är det nästan pinsamt o vara tjej. Jag är inte perfekt men jag går inte runt och snackar så om alla killar. Man ska inte dra alla killar över en kant bara för 1 kan vara så.



Nästa!

Detta är också att vi tjejer tror vi vet allting. Som detta citatet "kruvor? jo faktiskt & jag bryr mig faktiskt inte vad andra tycker om dom eftersom det bara är hundar som gillar ben." Asså vem bestämmer vad killar ska tända på/ ttycka är snyggt? haha, asså kan inte mer än att skratta. Alla gillar olika, man kan inte räkna med att alla ska gilla dem som har kurvor. Så fort någon tycker någon smal(smalare ön vanligt) är snygg, så börjar det klagas. LÅT DEM GILLA VAFAN DEM VILL.


Dit jag vill komma är att folk ska få tycka vad dom vill utan en massa klag och diskussioner hela tiden!


Alla är fina på sitt sätt, kom ihåg det!

Hejj bloggen!

Inte orkat bloggat om jag ska vara ärlig. Men för att gottgöra er så har jag lagt ner tid på att göra ett åsiktsinlägg som kommer upp senare, håll koll!
Jag har legat i sängen stortsett hela dagen, shufflat lite också. Spelar lite draw something också fast alla är så långsamma på att måla tillbaka :S Om ni vill köra mot mig så lägg till ponymuppen @draw something
Vettefan vad som händer ikväll, vill bara vara hemma shuffla, äta massa godis och bara chilla. Lixom göra det man vill. Nu ska jag inte trötta ut er med mina fina tråkiga no-life inlägg. Haha. Puss!


Nåra bilder från när jag o Ida o sov hos Ajna.




morning

Godmorgon :)
Äter frukost nu och ska ba sminka mig sen så är jag klar. Börjar tjugo över 8 och slutar runt tre. Det blir stallet idag efter skolan så låg uppdatering. Har inte så mycke mer o säga, ha d bra! ♥

GRATTIS JUSTIN BIEBER

'
We will always love you ♥
RSS 2.0