Okänd mark...

Är nånstans utanför floda, men är iallafall påväg hem nu från nääs, så bloggar när jag kommer hem sen. OCH det jag ska göra när jag kommer hem är att äta haha. Har inte ätit sen frukost :( nu ska jag sluta snacka, puss och kram!

Chacha

Ska strax till stallet, väntar bara på att mamma ska köra. Ska nog rida i padocken och ha någon bom framme och galoppera mycket. Efter det ska jag till Nääs, och träffa Marta och rida hennes häst, skulle nog hoppa lite. Kuul :D
Men bloggar mer senare, puss!

Kollar film!

Det är någon film som går på nian, vet inte va den heter men sjukt bra fast jag inte såg från början.. Har inte bloggat så mycket idag, får hoppas på att jag har mer bloggsug imorgon, pusshejdå!

Destroy what destroys you.

retard..

GE MIG SOMMAR NU

Har pecis duschat och innan det vaknade jag precis, sjukt. Jag som brukar vakna tidigt på lördagar, dock har jag varit jätte trött denna veckan så jag behövde nog det.
Jag Ajna och Ida åkte in till stan igår. Jag fick med mig ett par ass snygga shorts från Missäy. Bästa affären serri!
igga mitt face..

Lyssnar på en 78 minuter lång låt just nu..... haha

Kom inte på vad jag skulle skriva som rubrik så den fick bli lite random..
Känner på mig att det här kommer att vara en bra dag. Bra väder, stan efter skolan och sen är det "mini" lov. Good! Sen är valborg snart med, TAGGA! Idag har vi So prov också, det kommer nog gå hyffsat bra! Uppdaterar sen,puss!

2 saker du kanske inte visste om mig!

Jag ÄLSKAR att bli masserad "på" händerna.

Jag hatar när folk inte förstår mina skämt, när dom igentligen är jätte roliga.


Dagen Hiss

- Mira ♥

-Mitt humör, super glad!

-Att det snart är maj.

-Anja, för att jag får möjligheten till att rida på Mira. 
Gillar den bilden.

Yää

Ska stå valborg på såklart ;)

Dagens ridpass

Hoppade idag, och anja hjälpte mig. Det gick kanon verkligen. Hoppade lågt men det får man göra nu i början så hon tycker det är kul. Hon stannade inte en enda gång idag. Känns super skönt asså! Hon tvekade lite på en oxer, så jag tänkte att hon skulle stanna men så hoppa hon så tappade ena stigbygeln och nästan den andra. Haha borde se jättedum ut asså.. Men det gick verkligen kanon! Det jag är mest stolt över är att hon inte STANNADE. Allt är såå bra nu. Livet leker <3
Imorgon blir det dressyrträning för Monica. Yä!
Pusshej
'
Hjärtegull'

Superduper bra ridpass idag!

Super glad! Allt går framåt. Hoppningen och dressyren!
Berättar mer när jag kommer hem, ska till gården och göra en liten hemlis hihi.

Dagens outfit!

Godnatt♥

Förlåt för dålig uppdatering..

Miley Cyrus

Hon är så sjuukt fin asså!!!

True dat

10 sanningar om mig!

- Jag har lätt att bli "intresserad" av killar men jätte svårt att bli KÄR.
- Jag tycker det är as skönt att vakna tidigt på dagar man är ledig för då har man hela dagen framför sig.
-Jag fastnar inte på bild..
- Jag vill vara längre och väga mindre
- Jag är superduper rädd för spindlar!!!
- Jag är 160,03..KORT
- Jag har aldrig haft ett seriöst förhållande..
- Det ser ut som jag går i femman när jag inte har något smink..
-Jag älskar långa killar och lite biffiga!
- Mina läppar är typ torra hela tiden :(


Me

Sånna här dagar älskar jag

När man verkligen vill städa utan att bli tvingad och vill plugga för att lyckas. Har precis städat mitt rum och tidigare idag dammsög jag hela lägenheten. Tvättade också, behöver verkligen det, har inte tvättat på över 1 vecka haha... Strax ska jag plugga och äta, efter blir det ansiktsmask.
-
Ida följde med hem efter skolan, hon låg och kollade tv medans jag städade. Hörde jag lat? Hon drog ganska nyss, yea buddy.
Har inga bilder så det får bli sånna här roliga istället :D

HAHAH hur lyckas man?

Är det fel på mig eller datorn tro? ;)
-

Godmorgon ♥

HAHA ful

Någon som vill med till stan? (Göteborg)

Ring mig snarast 0768710760 :)
Jag är looner och vill shoppa!!

Mirabona & Fannie 04/22-12

Mamma filmade lite och detta var den bästa filmen. Just denna delen av ridpasset var hon okoncentrerad även jag så jag rider dåligt, dock såg det bättre ut än vad det kändes. Plus att det spöregna!!!
Stäng av ljudet, vi pratar lite..

Cool story bro

Hello lovers!

Lite segt nu i början med bloggningen, bloggade ingenting igår. Är van att inte kunna blogga. Jag var i stallet från 11 till 6-7. Vi flyttade ju Mira igår. Så vi fick tömma en hel box som det hade varit kaniner i, där var det massa spån( då menar jag massor) plus hö, massa grenar. Tömde den och det damma så jävla mycket. Sen var det en box som det var alla foderhinkar i som vi skulle flytta till den boxen vi tömde, det var jäkligt mycket hinkar,skräp,ryktlådor det med. Där fodret var skulle bli Miras box, så vi fyllde den med spånpellets och fixade den så den blev fin. Sen tog vi in henne och badade henne, andvände silver schampo(för hästar). Om jag ska vara ärlig vet jag inte om hon blev vitare. Haha, fast var hon ganska vit men hon hann inte torka innan vi åkte så får hoppas på att hon är vitare idag, och inte har lerat ner sig i hagen... HAHA
-
Nu ska jag ta på mig ridkläder och sedan cykla till stallet. Jag ska träna för Monica idag klockan 17.00. Mamma filmar och fotar. Det kommer självklart upp på bloggen. Puss

INTERNET IGEN! TJOHO

Nu har vi internet på heltid, every day. Det gillar vi.
Nu kommer bloggning också att bli som den ska. Internet la av precis när jag hade kommit igång med bloggningen börjat skriva mera andra inlägg än ba " Hej nu är jag här" t.ex. Jaja, jag kommer igång snart så.
Bloggar mer sen,puss!


Förändring & tillbakablick

I höstas när jag började rida Mira, så gick det inte bra ska jag säga. Såklart det inte går bra såfort man hoppa upp, inte det jag menar. Hon höll ju på att ta in rumpan innanförspåret och ut med huvet, vägra gå framåt, börja backa när jag ville få fram henne. You name it.. Det var verkligen inte roligt.Det höll på enda tills jag börja träna för Monica. Dock försvann det lite, jag lärde mig rida henne lite mera, men hon höll på fortfarande. Men jag ska inte ljuga, hon håller på samma nu. Det finns TVÅ skillnader. 1 jag vet hur jag ska göra så hon går framåt/lyssnar/får rumpan åt rätt håll och huvud, 2 hon håller på inte lika mycket eftersom jag lär känna henne mer och mer för varje ridpass. Jag red max halvtimma varje dag för att det var så tråkigt när hon inte ville och inte lyssnade. Det gick "bra"(tyckte jag då..) när jag red fram, i skritt, trav och galopp. Efter galoppen var det hon som bestämde om hon ville gå framåt eller inte, lyssna eller inte. Jag visste inte hur jag skulle hantera det och få henne gå framåt och lyssna på MIG. Jag kände mig så värdelös och jag gillade inte och rida när andra red samtidigt. Jag skämdes för att det inte funkade. Endå visste(vet) jag att alla har något problem med sin ponny/häst. Det skulle vara konstigt om man inte hade det, det tillhör livet som ryttare.
-
-
Jag kommer ihåg en gång när det gick jätte "bra", och att hon inte hade bråkat med mig, så mycket. Jag var så nöjd över henne.. Jag trodde jag hade kvar det inlägget jag skrev om det ridpasset. Men har tydligen tagit bort det, skulle vilja visa text från det. Men jag kommer ihåg det ridpasset så bra, jag vet inte varför för det gick inte så bra som jag trodde, då..
-
-
Om man jämnför med ridpassen nu, sen jag började träna för Monica är det när Mira lyssnar, går fint är avslappnad och allt detdär. Jag har också slutat andvända martingalen tack vare Monica. Jag hade inte "vågat" pröva rida utan den på "riktigt". I söndags när jag träna tog vi av den och jag travade och galoppera utan den. Skritta med såklart. Jag trodde att Mira skulle dra iväg i galoppen och när jag skulle bromsa henne och att hon skulle dra upp huvudet så att jag inte skulle kunna få stopp på henne. Därför har jag inte vågat rida utan den, inte galopperat. Det kändes bra när Monica var där och sa va jag skulle göra. Utan Monica hade jag INTE galopperat utan martingal. Jag andvänder den bara vid uteritt och hoppning. Men jag ska försöka andvända den så lite som möjligt. Så lite utrsustning som möjligt.
-
-
Mitt mål med Mira då var att få henne lyssna på mig, slappna av, kunna fatta galopp direkt från traven utan att springa in i traven,kunna hoppa lite, dock med lite stopp och sådant innan. Nu har jag nått dom målen(nästan). Men jag jobbar på dom,slutar aldrig kämpa. Nu är det dags att sätta nya mål. Dem lyder såhär. Att vara avslappnad och allt det där uppe, att hon ska vara trygg hos mig, inte känna sig osäker, att hon inte ska vara rädd för hindrerna(för att slå i bommarna) komma över på första försöket, kunna sitta ner i traven utan att hon blir spänd och springer iväg. Det är nog dom jag har nu. Dom är små, men jag vill att hon ska tycka att hoppningen är roligt från hela början, inte halva ridpasset bara. Hon måste kolla på hindrerna/bommarna innan hon går över dom. Ibland blir hon osäker och börjar backa. Sen när hon har kommit över några gånger så tycker hon det är jätte roligt sen.Så vill jag att hon ska vara från början. Ska försöka få henne säker och trygg.
-
-
Sluta aldrig kämpa! Oavsett vad ni håller på med, hästsport,fotboll,ishockey, rugby, eller något annat. Kom ihåg det! Ha alltid ett mål som ni kan sikta mot. Små som stora mål, alla är lika viktiga!

Godmorgon♥

(tidinställt)


Stel som en pinne..

Stel i hela kroppen plus träningsvärk i röven( haha inte bokstavligen I röven), så jag ska gå och lägga mig nu och hoppas att det blir lite bättre imorgon. Jag skulle gärna få en massage nu, ring mig om du är ledig ;)
Skämt o sido..Eller?



Nu ska jag sluta tigga massage och gå och lägga mig. Godnatt lovers ♥

Planering

Dagens..

Ridpass gick bättre än väntat. Jag red barbacka och tänkte bara skritta mest och testa trava, då hon oftast har huvudet uppe vid molnen, men jag gav det ett försök och ställde henne och gav henne ett bra stöd så hon skulle ta ner huvudet och slappna av. Travade i tjugo minuter ungefär och red olika stora volter, ställde och så. Senare provade jag galoppera, och det gick suuper! :D Det går bara framåt med Mira nu.
Imorgon blir det rida på banan, 45-50 minuter i skritt,trav och galopp. Om det är dåligt väder(då menar jag spöregnar" så rider jag inne.
Fina bebis♥

SMS-inlägg

mms_img29880 (MMS)

Dagens fråga

Tycker ni att jag ska göra ett videoinlägg? Ni får bestämma vad jag jag ska prata om också.
Det kan handla om VAD som helst, och då menar jag om vad som helst. Bra va? ;)




Kommentera det ni vill att jag ska prata om.

Diss..

Till folk som gör videoinlägg all time! Det var en blogg jag följde för ett tag sen(nämner inga namn). Kikade in hennes blogg för någon dag sen, och hela första sidan  var bara med videoinlägg, seriöst! 1-2 inlägg var vanligt och då var det lite text. Jag tyckte det var lite  tråkigt bara. Jag ska inte säga mera. Min åsikt om v-bloggning- Klart man får göra videoinlägg! Helt klart. Jag gillar mer att läsa än att sitta och lyssna i 5 minuter, alla har oftast så dåligt ljud. Min åsikt!



Bilder!

Datatid

Kom hem för en stund sen, jag var i stallet med Marta. Uppe på Nääs, det var ett tagsen jag var det ska jag säga. Ska förmodligen dit på fredag också.
Jag fick testa hennes nya häst idag, Enya heter hon. Lagom stor tycker jag och hennes utseende är gaah! Sjukt fin.
Marta red henne först, och sen hoppade jag upp. Först skrittade jag lite och sedan travade jag. Det ländes helt annorlunda, stor skillnad om man jämnför med Mira ;)
Hon var mycket häst att rida i traven, i galoppen var det ännu mer häst att rida. Det är jag inte van med. Blev helt andfådd haha. Det gick sådär i början men Marta sa vad jag skulle göra så att hon skulle lyssna osv, då gick det mycket bättre. Kändes kanon verkligen.
-
Nu ska jag strax gå in i duschen och efter det ska jag börja med ny design, vad sägs om det?
Självklart ska jag fixa inlägg till imorgon och nåt mer ikväll. Hörs snart, puss!

...

Något jag stör mig på är när folk som redan är smala håller på och säger att dom är tjocka och att dom måste gå ner flera kilon. Dom flesta säger det för att få uppmärksamhet och att någon ska kommentera " nej du är inte tjock, du är jätte smal", ungefär så. Jag menar inte att man inte får tycka man är tjock, men man behöver inte gå runt och prata om det, man kan hålla det för sig själv isåfall, tycker jag. Isåfall, folk som säger att dom är tjocka och bara klagar hela tiden, då kan dom ju börja träna och röra på sig, än att bara sitta och klaga, man blir inte smalare för det!
-
Om smala tjejer går runt och snackar om att dom är tjocka och bla bla bla, så kan någon annan tjej som är större höra, eller så är hon med.. Så ser hon hur dom ser ut och jämnför sig med dom, hon får ångest och slutar äta helt bara för att bli smal som dom.
-
Jag tycker inte heller att jag har den perfekta kroppen, jag skulle gärna gå ner 2-4 kg, men det är inget jag pratar om direkt. Jag gillar inte att få den sorts uppmärksamhet. Tjock är jag inte så det är onödigt att klaga då, och det är alltid bra och ha lite fett på kroppen.Bara för man har lite extra eller breda höfter betyder det inte att man är tjock.
Håller ni med mig eller har ni någon annan åsikt? Vad är eran åsikt om detta,kommentera!

Kika in senare då ett åsiktsinlägg dyker upp!

Missa inte!


Förändring & tillbakablick

I höstas när jag började rida Mira, så gick det inte bra ska jag säga. Såklart det inte går bra såfort man hoppa upp, inte det jag menar. Hon höll ju på att ta in rumpan innanförspåret och ut med huvet, vägra gå framåt, börja backa när jag ville få fram henne. You name it.. Det var verkligen inte roligt.Det höll på enda tills jag börja träna för Monica. Dock försvann det lite, jag lärde mig rida henne lite mera, men hon höll på fortfarande. Men jag ska inte ljuga, hon håller på samma nu. Det finns TVÅ skillnader. 1 jag vet hur jag ska göra så hon går framåt/lyssnar/får rumpan åt rätt håll och huvud, 2 hon håller på inte lika mycket eftersom jag lär känna henne mer och mer för varje ridpass. Jag red max halvtimma varje dag för att det var så tråkigt när hon inte ville och inte lyssnade. Det gick "bra"(tyckte jag då..) när jag red fram, i skritt, trav och galopp. Efter galoppen var det hon som bestämde om hon ville gå framåt eller inte, lyssna eller inte. Jag visste inte hur jag skulle hantera det och få henne gå framåt och lyssna på MIG. Jag kände mig så värdelös och jag gillade inte och rida när andra red samtidigt. Jag skämdes för att det inte funkade. Endå visste(vet) jag att alla har något problem med sin ponny/häst. Det skulle vara konstigt om man inte hade det, det tillhör livet som ryttare.
-
Jag kommer ihåg en gång när det gick jätte "bra", och att hon inte hade bråkat med mig, så mycket. Jag var så nöjd över henne.. Jag trodde jag hade kvar det inlägget jag skrev om det ridpasset. Men har tydligen tagit bort det, skulle vilja visa text från det. Men jag kommer ihåg det ridpasset så bra, jag vet inte varför för det gick inte så bra som jag trodde, då..
-
Om man jämnför med ridpassen nu, sen jag började träna för Monica är det när Mira lyssnar, går fint är avslappnad och allt detdär. Jag har också slutat andvända martingalen tack vare Monica. Jag hade inte "vågat" pröva rida utan den på "riktigt". I söndags när jag träna tog vi av den och jag travade och galoppera utan den. Skritta med såklart. Jag trodde att Mira skulle dra iväg i galoppen och när jag skulle bromsa henne och att hon skulle dra upp huvudet så att jag inte skulle kunna få stopp på henne. Därför har jag inte vågat rida utan den, inte galopperat. Det kändes bra när Monica var där och sa va jag skulle göra. Utan Monica hade jag INTE galopperat utan martingal. Jag andvänder den bara vid uteritt och hoppning. Men jag ska försöka andvända den så lite som möjligt. Så lite utrsustning som möjligt.
-
Mitt mål med Mira då var att få henne lyssna på mig, slappna av, kunna fatta galopp direkt från traven utan att springa in i traven,kunna hoppa lite, dock med lite stopp och sådant innan. Nu har jag nått dom målen(nästan). Men jag jobbar på dom,slutar aldrig kämpa. Nu är det dags att sätta nya mål. Dem lyder såhär. Att vara avslappnad och allt det där uppe, att hon ska vara trygg hos mig, inte känna sig osäker, att hon inte ska vara rädd för hindrerna(för att slå i bommarna) komma över på första försöket, kunna sitta ner i traven utan att hon blir spänd och springer iväg. Det är nog dom jag har nu. Dom är små, men jag vill att hon ska tycka att hoppningen är roligt från hela början, inte halva ridpasset bara. Hon måste kolla på hindrerna/bommarna innan hon går över dom. Ibland blir hon osäker och börjar backa. Sen när hon har kommit över några gånger så tycker hon det är jätte roligt sen.Så vill jag att hon ska vara från början. Ska försöka få henne säker och trygg. <3
-
Sluta aldrig kämpa! Oavsett vad ni håller på med, hästsport,fotboll,ishockey, rugby, eller något annat. Kom ihåg det! Ha alltid ett mål som ni kan sikta mot. Små som stora mål, alla är lika viktiga!
I höstas när jag började rida Mira, så gick det inte bra ska jag säga. Såklart det inte går bra såfort man hoppa upp, inte det jag menar. Hon höll ju på att ta in rumpan innanförspåret och ut med huvet, vägra gå framåt, börja backa när jag ville få fram henne. You name it.. Det var verkligen inte roligt.Det höll på enda tills jag börja träna för Monica. Dock försvann det lite, jag lärde mig rida henne lite mera, men hon höll på fortfarande. Men jag ska inte ljuga, hon håller på samma nu. Det finns TVÅ skillnader. 1 jag vet hur jag ska göra så hon går framåt/lyssnar/får rumpan åt rätt håll och huvud, 2 hon håller på inte lika mycket eftersom jag lär känna henne mer och mer för varje ridpass. Jag red max halvtimma varje dag för att det var så tråkigt när hon inte ville och inte lyssnade. Det gick "bra"(tyckte jag då..) när jag red fram, i skritt, trav och galopp. Efter galoppen var det hon som bestämde om hon ville gå framåt eller inte, lyssna eller inte. Jag visste inte hur jag skulle hantera det och få henne gå framåt och lyssna på MIG. Jag kände mig så värdelös och jag gillade inte och rida när andra red samtidigt. Jag skämdes för att det inte funkade. Endå visste(vet) jag att alla har något problem med sin ponny/häst. Det skulle vara konstigt om man inte hade det, det tillhör livet som ryttare.
-
-
Jag kommer ihåg en gång när det gick jätte "bra", och att hon inte hade bråkat med mig, så mycket. Jag var så nöjd över henne.. Jag trodde jag hade kvar det inlägget jag skrev om det ridpasset. Men har tydligen tagit bort det, skulle vilja visa text från det. Men jag kommer ihåg det ridpasset så bra, jag vet inte varför för det gick inte så bra som jag trodde, då..
-
-
Om man jämnför med ridpassen nu, sen jag började träna för Monica är det när Mira lyssnar, går fint är avslappnad och allt detdär. Jag har också slutat andvända martingalen tack vare Monica. Jag hade inte "vågat" pröva rida utan den på "riktigt". I söndags när jag träna tog vi av den och jag travade och galoppera utan den. Skritta med såklart. Jag trodde att Mira skulle dra iväg i galoppen och när jag skulle bromsa henne och att hon skulle dra upp huvudet så att jag inte skulle kunna få stopp på henne. Därför har jag inte vågat rida utan den, inte galopperat. Det kändes bra när Monica var där och sa va jag skulle göra. Utan Monica hade jag INTE galopperat utan martingal. Jag andvänder den bara vid uteritt och hoppning. Men jag ska försöka andvända den så lite som möjligt. Så lite utrsustning som möjligt.
-
-
Mitt mål med Mira då var att få henne lyssna på mig, slappna av, kunna fatta galopp direkt från traven utan att springa in i traven,kunna hoppa lite, dock med lite stopp och sådant innan. Nu har jag nått dom målen(nästan). Men jag jobbar på dom,slutar aldrig kämpa. Nu är det dags att sätta nya mål. Dem lyder såhär. Att vara avslappnad och allt det där uppe, att hon ska vara trygg hos mig, inte känna sig osäker, att hon inte ska vara rädd för hindrerna(för att slå i bommarna) komma över på första försöket, kunna sitta ner i traven utan att hon blir spänd och springer iväg. Det är nog dom jag har nu. Dom är små, men jag vill att hon ska tycka att hoppningen är roligt från hela början, inte halva ridpasset bara. Hon måste kolla på hindrerna/bommarna innan hon går över dom. Ibland blir hon osäker och börjar backa. Sen när hon har kommit över några gånger så tycker hon det är jätte roligt sen.Så vill jag att hon ska vara från början. Ska försöka få henne säker och trygg.
-
-
Sluta aldrig kämpa! Oavsett vad ni håller på med, hästsport,fotboll,ishockey, rugby, eller något annat. Kom ihåg det! Ha alltid ett mål som ni kan sikta mot. Små som stora mål, alla är lika viktiga!

Godnatt♥

Jag är så himla trött på min dator.. Så jävla seg!!! Ursäkta ordvalet, men ingen skulle palla med den.. Om det inte skulle vara någon hemma nu skulle den redan ligga sönder på golvet. Känner sån lust att slå sönder skärmen hela tiden. Internet svarar inte bara ibland, och jag rör inte ens datorn så håller den på och laggar.
I sommar ska jag deffentivt köpa en ny dator. Ett måste. Varför just i sommar? Jo för att jag ska sommarjobba hos min mamma. Då kommer jag få ihop pengar. Och slutligen kan jag köpa en ny dator. Jag kommer förhoppningsvis tjäna ihop pengar på två håll. Berättar mer om det när det är bestämt. Okej nu ska jag radera några program från datorn och se om det hjälper och sedan sova.
-
Puss & godnatt från sur Fannie.

Nu duschen!

Jag kom hem runt sex, och det var inte så jobbigt att cykla. Plus att jag cykla upp för alla backar, not bad. Ska fortsätta cykla till stallet, då kommer jag att komma in i en rutin och så kommer jag fortsätta och det kommer att bli naturligt att cykla. Skönt att det blir ljusare och varmare nu, blir ännu mer tagg på´t!



Jag har precis skrivit i en jobbansökan, hehe. Kan man säga, säger inte va det är nu i bloggen. Men Hoppas det blir bra. Ett steg närmare att tjäna pengar iallafall. Nu ska jag iallafall in i duschen, raka benen och sånt. Imorgon blir det tillbaka till skolan.. Har verkligen inte saknat det.



Dagens outfit!

Röda ridbyxor
Rött på tröjan
Röda naglar
Check!!

Stallet next!

Ska strax ta cykeln och kila till stallet, ska bara ta på mig först och fixa mitt smink. Hurtigt att ta cykeln till stallet tycker jag. Dock kommer jag inte orka cykla hem sen...

Målar naglarna..

Vilken färg tro? ;) Ni får en liten ledtråd.. Det kommer att passa till min outfit i stallet imorgon.

Gammal bild som brunett.

Tävlar

Klicka på bilden under för att komma till tävlingen.

Kvällens planer

Ikväll ska ja inte göra nånting, bara vara hemma och chilla. Äta med familjen och så, Thea är här också, längesen man träffade lilltjejen.. Efter vi har ätit sen så får jag se om jag kanske ska dra ut och cykla. Stenkullen och tillbaka. Låter bra! Jag fårse om jag har orken, annars cyklar jag till stallet imorgon.

sött..

Godmorgon ♥

Är nu vaken och kollar på tv, min mobil är urladdad, it sucks.. Ska strax gå upp och göra frukuost, räkmacka ska jag göra, mums!!!

Jag kunde inte blogga så mycket igår för internet sluta fungera helt plötsligt, så jag avinstallera det och installera det en gång och då brukar det funka sedan men tydligen ite denna gången. Ska fortsätta med mina tidinställda senare idag istället.
random bild...

Vad vill NI läsa om?

-Mer bilder
-Mer åsiktsinlägg
-Outfit bilder
-Hiss & Diss
-Vad jag gör på dagarna
-Skriva om ridpassen
-Annat förslag


K O M M E N T E R A

Hemma nu!

Eller för en stund sedan. Har ätit lite också. Ska fixa lite tidinställda också som kommer upp i veckan. Jag kommer nog sitta uppe hela natten och fixa, och ska nog sätta på lösnaglar och kanske ansiktsmask. Aja fårse.

KÅBE

Gården

Är på gården! Uppdaterar när jag kommer hem. Ska fixa tidinställda senare, pusshejdå

Fredag den 13:onde...

Inget har hänt mig än iallafall. Hoppas det blir så hela dagen.

Jag och Ida ligger kvar i sängen och kollar på tv. Vi ska strax gå upp och ät frukost tror jag. Idag ska jag inte till stallet, inte heller imorgon(lördag), men på söndag åker jag upp dit. Ska träna för Monica. Bloggar mera sen, såklart! Puss

Godnatt♥

Nu ska jag och Ida lägga oss och kolla på lite tv. Vet inte hur uppdateringen kommer att bli imorgon för jag vet inte om mamma tar med internet till jobbet eller inte, det märker vi imorgon. Jag mobil bloggar isåfall. Puss gonatt!

På gården

Är på gården nu, Ida sover hos mig inatt. bloggar när ja kommer hem! Puss

My new hair!

Före..




Efter...






Lite dåliga bilder, man ser mest skillnad på dem två bakifrån. Den första bilden är håret mer gult och utväxt. Den andra är det mer blont. Första gången jag färga mitt egna hår själv. Har färgat andras hår men inte mitt, det gick bättre än förväntat. Bra o veta i framtiden när jag vill färga håret, slipper vänta på mamma tills hon vill och orkar. BLÖÖ! När man köper ny hårfärg vill man färga direkt när man kommer hem, inte vänta 1 eller 2 månader, hallåå?? Jag är iallafall nöjd med färgningen. Och dem gula tonerna är borta, skönt! 1 gång blond, alltid blond!

Ingen coca cola mer?

Kikade in på Kissies blogg då jag läser den ibland då jag inte har något att göra.
-
Och jag såg ett inlägg där hon skriv om coca cola, att det ska sluta tillverkas. Det finns tydligen tre ämnen som orskar cancer, det ska vara en stor rättegång om detta. Om inte de tre ämnena går att ta bort så måste coca cola sluta tillverkas. Jag är inte direkt beroende av mig, för mig spelar det ingen roll om det försvinner. Dock så har det alltid funnits så känns lite konstigt om det kommer försvinna bara sådär, poff!
-
Fast har tänkt lite, det finns säkert hundratals saker man kan få cancer av. T.ex ciggaretter, varför slutar dom inte sälja dom, eller tar bort alla farliga kemikalier(stav)? Ingen skulle köpa det och då skulle säkert alla sluta röka. Det är lite samma sak. Man har nyligen fått reda på att det innehåller tre ämnen som kan orsaka cancer i coca colan medans flera hundra får cancer av t.ex ciggaretter varje dag..
Slutligen....Kanske blev lite rörigt om jag var emot det eller om jag ville att det skulle sluta tillverka. Jag tycker faktiskt dem ska sluta tillverka det, alla i Usa i världen skulle inte vara lika feta.. Vi behöver verkligen röra på oss mera. Jag tror dock att det skulle blir Stora demonstrationer om det skulle hända att dem inte fick tillverka mer.

Attitude is a little thing that makes a big difference.

Säger godnatt med detta inlägg! Håll koll på bloggen imorgon, då jag har skrivit ett åsiktsinlägg och ett annat med före och efter bilder på mitt hår. Glöm inte kolla!

Äntligen tillgång till internet

Mamma hade med sig internet till jobbet så jag blev tvungen att mobilblogga förut.. Det kommer att bli dålig uppdatering imorgon med, det blir någon mobilblogg nog, men eftersom mamma tar med internet till jobbet igen så har jag inget internet och nu orkar jag inte tyvärr göra några tidinställda då jag är så sjukt trött.. Brukar man inte vara pigg på lov?! Jag kan nog fixa något inlägg tills imon.

YÄ :*

Drar till stallet jao! Tar cykeln oavsett ...

mms_img16971 (MMS)

Drar till stallet jao! Tar cykeln oavsett vädret, har jag musik i öronen löser allting sig. Mammq har med sig internet till jobbet, därför mobilbloggar jag. Jag kommer att mobilblogga i stallet sen också! Nu ska jag ut i regnet,puss!

Färgat håret! Vilken färg tror ni? Dessuto...

mms_img26822 (MMS)

Färgat håret! Vilken färg tror ni? Dessuton helt själv och såhär tidigt, inte illa.

Träffa mandisen idag

Ska träffa Amanda strax, ska ta 15.52 tåget in till stan. Vet inte va vi ska göra än, men det brukar lösa sig hehe.

HAR INGA BILLLLDEEER :(

Under the same sky, dreaming the same dream.

Förlåt för usel uppdatering. Men jag har inte haft tillgång till internet då flera i familjen vill ha det samtidigt. Det har inte hänt så mycket endå. Som igår gick jag upp tidigt för att följa med Anja som skulle tävla med sin ponny. Anja äger Mira som jag rider, hon har även en till häst som heter Amiralj, det är också Miras son. Han är fyra år. Det var en clear round i det stallet Mira står, så hon skulle vara me. Jag och Mira var inte med, då hon är rädd för att slå i i hindrerna. Var i stallet från halv 8 till två nånting och när jag kom hem åt jag lite och sedan la jag mig och sov. = inget intressant o skriva om..

Nu ska jag ta ur och in i diskmaskinen, efter det blir det duschen!

Badet nu!

Nu ska jag bada och sen blir det att kolla på Jerse Shore. Puss

Update

Just nu kollar jag på teen mom och efter det blir det Ponnyakuten och lite senare blir det Jersey Shore. Bloggar mer efter Ponnyakuten.

Nawie

True

Påväg hem nu!

Det har varit sjukt skönt att vara borta asså. Vi har inte gjort så mycket men har varit skönt det me. Pussss :*

Happy

I onsdags så hoppade jag med Mira!!! Fatta vilken glädje jag har nu. Den är fortfarande kvar. Jag hoppa runt 60 cm bara men jag ville avsluta på ett bra sätt. Så jag ska hoppa imorgon(söndag) när jag kommer hem från varberg. Taggad? JA! Bara för att det är jag Fannie Lundin så kommer det gå skit imorgon BARA för att jag verkligen vill. Men jag ska göra som jag gjorde i onsdags. Skriver mer om det imorgon.
Bild på vad som köptes kommer upp imorgon om jag har tid.

shopping!! Påväg till hotellet nu,puss! :*

mms_img15378 (MMS)

shopping!! Påväg till hotellet nu,puss! :*

@ Bilen till Varberg

Yä sitter nu i bilen med Ida,Robban och mamma. Är påväg till varberg nu, och ska till Ullared också. Ska köpa RÖDA ridbyxor! Så snyggt, klart det snyggaste. Röda ridbyxor!! Ska köpa lite annat smått och gott också såklart :)

Jag har inte kunnat blogga för vårat internet har gått ut, och vi ska skaffa det snart igen. Sålänge har vi en comviq grej med internet. Jag vet inte vad det heter.. Det är internet iallafall haha. Det har hänt en stooor grej medans jag inte har kunnat blogga. Skriver mer om det senare, håll koll.

Hejj!

Såg nu att jag hade fått massa kommentarer, jag vet inte varför för jag har inte bloggat på två dagar... Jag har inte nåt emot det! Absolut inte. Det får mig bara att blogga mera. Dock har jag inget internet hemma, men jag ska uppdatera så ofta jag kan :)

Inget internet

Bloggar från Idas telefon nu, och vårat internet har gått ut så jag vet inte när vi får det igen, hoppas så snart som möjligt..!

En del av det jag vill köpa!

Tjena bloggen! Nu sitter jag på tåget och ...

Tjena bloggen! Nu sitter jag på tåget och ska åka till stallet. Bloggar sen ikväll när jag kommer hem. Har även en grej att blogga om :) hörs sen puss!

Högen är inget att leka med asså..

Cute :*

Bitch, please!

2 år äldre? Ja tack!

Jag skulle vilja vara ett år äldre, kanske tom två år. Då får man jobba på "riktiga" jobb och tjäna pengar.
Just nu är jag för ung för andra jobb, dem enda jobben jag kan göra är typ att sälja tidningar. Jag funderar på att endå göra det för jag vill verkligen tjäna pengar och kunna köpa nya saker. Jag har en del jag vill köpa till mig i hästväg och även till Mira. Kan göra ett collage på vad jag skulle vilja köpa.

Kom med förslag !!!

Har inte så mycket att blogga om... Kom gärna med förslag om vad ni vill läsa om, OKI? Allting blir så mycket bättre då ♥

Hemma efter praktik!

Jag var ju hos min mamma och jobbade och nu har jag precis kommit hem. Idag har jag diskat,lagat mat & städat, massa småsaker. Skulle bakat också men hann inte, får göra det imorgon isåfall. Bloggar mer sen, är ganska trött nu så ska kolla tv och villa lite ♥
Retard bild, but this is me ♥

Tagga praktik!

Morgondagen

Paus i Jersey shore så tänkte berätta om vad som händer imorgon. Våran klass är på praktik två dagar, måndag och tisdag. Och jag ska jobba hos min mamma på ett cafe. Så jag måste gå upp halv fem imorgon. Har inte heller hunnit göra några tidinställda inlägg till imorgon så uppdateringen får bli som den blir. Jag slutar två så det blir uppdatering efter det förmodligen, beror på vad jag ska göra efter. Jag ska iallafall försöka göra tidinställda till tisdagen då jag ska jobba och sen till stallet så jag är borta hela dagen. Mer om det då.

Nu blir det att fortsätta kolla på Jersey Shore och sen sova. Hinner nog blogga innan jag drar imorgon. Puss

Bänkad framför tv:n

För att kolla på JERSEY SHORE!!! Kåt på det jävla progammet. Så sjukt bra.

Länkbyte!

Med denna söta tjejen! Hon har en jätte söt häst. Och hennes blogg är rolig och fina bilder. Kolla in :)

Eller klicka på bilden för att komma till hennes blogg!

Dagens ridpass- Blod svett och tårar.

Skulle egentligen dressyrträna för Monica idag men det blev inte så. Jag skrittade fram i paddocken som jag brukar några minuter och vänta på Monica. Jag skrittade fram och börja trava lite. När klockan var cirka kvart över så gick jag ner i ridhuset för att fortsätta rida, eftersom hon inte kom. Red som jag brukar göra. Efter en liten stund kom mamma och Robban, så jag sa att hon inte hade kommit. Mamma ringde henne men hon svarade inte så vi red ut en bit istället. Sedan när vi var påväg hem så red jag på en äng lite också. Galopperade mest och hon var verkligen gryym. Snabb men drog inte. Bara om jag släppte ut tyglarna då gick det fooooort haha. Sen höll hon på med att hon skulle gå hemåt och inte gå åt andra hållet så stegra hon för hon ville inte gå framåt. Några tårar föll, men det var för jag var så sur för hon inte lyssnade på mig. Men hon har fått sin vilja igenom innan om att hon väljer om man ska gå nånstans så hon är liksom van.. Annars var hon jätte duktig och pigg. Fick verkligen sträcka på sig.

Skrittade av i paddocken. Jag bad mamma ta fram ett litet hinder som jag skulle hoppa över och se om hon ville. Det var 20-30 cm bara. Först skulle jag trava över det då trodde jag hon skulle hoppa men PRECIS innan hon skulle hoppa så tvärstanna hon. Buse! När jag skulle hoppa om så tog jag det i galopp för jag vet att hon inte är lika tveksam när hon hoppar i galopp. Hon hoppade det och hon var jätte duktig, dock så blev det väldigt fult hopp. Men jag klappade om henne mycket för att hon hoppade. Och sedan skrittade jag av henne. Så duktig var hon gullegrisen ♥

Home : )

Tjena! Kollar på Teen mom nu, nya avsnitt. Det är faktiskt kul att kolla på. Ska snart äta också så det blir ett inlägg efter om dagens Mira ♥ Blod svett & tårar blev det idag. Kolla in senare! Bilder kommer också.

Nawii!♥

Fet diss..

- Till dom som blir sura på än bara för man inte kan träffas..
Fet diss..

1 April

Idag blir det att åka till stallet för att dressyrträna. Känns bra. Har ridit dressyr något denna veckan, har bara haft det gött och ridit ut. Berättar mer när jag kommer hem hur ridpasset gick till och vad vi gjorde.

Det är även första April idag. Hoppas det blir varmare och varmare. Och sen tillslut sommar (♥♥♥♥♥♥). Tycker det är lite sjukt att det snöa igår, dock inte i Lerum som tur det.
Lortgrisen ♥

Jersey Shore

Vem gillar ni mest i Jersey Shore? Själv gillar jag Vinny och snooki mest, jag gillar självklart alla men Vinny är min man och jävligt snygg och Snooki är så jävla skön.


Godmorgon♥

Vaknade tidigare än va jag trodde jag skulle göra.
RSS 2.0